1473523439374113 Mindset Mastery & Radiant Living Medlemsskap

Mindset Mastery & Radiant Living Medlemsskap

Subscribe $299.00 / month
With the right mindset, food & fitness there is NOTHING you can not do.

För kvinnor som har viktiga mål i livet 

Mindset Mastery & Radiant Living Mentorship är gjort för kvinnor som vill trivas med livet, de vill känna sig starka både fysiskt och mentalt, de vill ha mer energi, vitalitet och de vill ha bort den där dimmiga hjärnan.

  • Detta är för dig om du är trött på att känna dig seg, kanske lite osäker på dig själv och du känner dig lite för stressad för att hinna träna och äta bättre.
  • Du VET att du borde ta itu med detta, men du har ju så mycket annat som pockar på din uppmärksamhet att det inte blivit av.

I programmet blir det LÄTT för dig. Du får enkel matinspiration och grundregler att hålla dig till för att din kropp ska underlätta och möjliggöra ALLA dina målsättningar i livet. Med en stark, frisk kropp och pigg och klar hjärna, klarar vi av det mesta.

Du får lätta att utföra hemma med minimal utrustning  (men mycket effektiva) workouts. Det blir 3 träningar per vecka plus aktiv vila.  Detta för att stärka dina muskler och kondition. När man blir starkare i kroppen, blir man starkare i sig själv också.

Ett vinnande mindset är den viktigaste grundpelaren i programmet. Du får tydliga strategier och verktyg för att skaffa dig RÄTT inställning till livet. Med rätt mindset finns det INGET du inte klarar av att genomföra.

Fitness: Fun, functional & efficient workouts to build and sustain a strong healthy and powerful body.

Nutrition: Clean, simple, tasty, brain and body nourishing foods that sustain your vitality and energy all day long.

Mindset: The winning outlook on life, the confidence, and strategy to move toward achieving ALL your goals: in life, career and fitness.

Du kommer helt enkelt att få ALLA de verktyg du behöver för att lyckas med det mesta i livet. Detta är inte bara en diet, eller ens ett träningsprogram - detta är inställningen du behöver ha till dig själv och LIVET för att du ska må riktigt bra på alla sätt. En gång för alla.

Mindset Mastery & Radiant Living Medlemsskap includes these courses

5-årsmål
View Course
12-veckors kom igång!
View Course
Mitt Älskade Liv
View Course
Ren mat helt enkelt!
View Course
Fitness & Workout Plans
View Course
Självförtroende
View Course